Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ursus - dit rättvisan inte når
Isbn: 978-91-7577-613-2
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2017

E-bok

Ursus - dit rättvisan inte når

Hans händer började skälva när han såg att det var ett kuvert med hans namn och adress på, skrivna för hand. Det fanns ingen avsändare. Han öppnade det snabbt med en bordskniv och höll det en bit ifrån sig som om det skulle vara mindre farligt på det viset.

Vi vet vad du gjorde. Några månader i fängelse är inte tillräckligt. Vi kommer att se till att du aldrig gör det igen. Öga för öga tand för tand. Järnkorset

Längst ned stod det att han kunde se på baksidan vad som hände med dem som gav sig på Sveriges kvinnor och barn. Naturligtvis visste han att han inte borde titta. Men på samma sätt som han ville hoppa när han stod högt upp, kände han nu en vilja att titta. Han ville, ville inte, titta. Han vände långsamt på pappret.


En organisation som tar lagen i egna händer med förödande konsekvenser. Några vänner som gör detsamma för att hjälpa de som inte får hjälp någon annanstans. Ursus ? dit rättvisan inte når är en roman där öden och händelser vävs samman medan spänningen obönhörligen stiger samtidigt som det allra viktigaste i livet ? vänskap och kärlek ? lyser starkt i varje kapitel. Ursus - dit rättvisan inte når är Annika Rosendahls andra roman.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone