Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Det är okej att inte alltid vara okej
Isbn: 978-91-7785-072-4
Förlag: Books on Demand
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: september 2017

E-bok

Det är okej att inte alltid vara okej

Den här boken är till dig. Till dig som är stor, liten, lång eller kort. Till dig som är okej och till dig som inte är det. Den här boken är till dig som utsatts för sexuella övergrepp, till dig som lider av psykisk ohälsa. Den här boken är till dig som mår bra.
Det här är en bok som visar att du är okej, en bok som berättar att det är okej att inte alltid vara okej också. Alla får finnas.
Du kommer få delar av mig och min historia, delar från den tid i mitt liv som bestod av psykisk ohälsa och övergrepp. Fysisk, psykisk och sexuellt utsatt. Var jag står idag. Jag vill dela med mig av tankar och erfarenhet, ge dig som vill ha ett par enklare tips och berätta om det som många väljer att hålla hemligt. Jag vill att du ska ha den här boken, jag vill att du ska veta:
Det är okej att inte alltid vara okej!
Du är aldrig ensam.

Ida Staberg är en målmedveten och driven tjej som tagit sig igenom en trasslig bakgrund präglad av ätstörning, depression och utsatthet. Ida var tjejen med det till ytan sett perfekta livet, tjejen som egentligen var trasig inuti.
Ida levde under livsreglerna att aldrig vara till besvär eller säga emot. Att aldrig någonsin be om hjälp.

Hon har vandrat en lång resa, alltid gått sin alldeles egna väg. Idag vågar även Ida be om hjälp när det känns svårt.

Det Ida brinner för är idag att inspirera, föreläsa och debattera. Musik och dans är en stor del av hennes liv och hon drömmer om en framtid där hon kan hjälpa andra som har det svårt.
Aldrig tänker hon ge upp!



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone