Jump to content
Cover for Rödhake: Dödstyst
Isbn: 978-91-9842-401-0
Publisher: Lingonberry Fiction
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: November 2017

E-book | 28 days for loan

Rödhake: Dödstyst

Rödhake: Dödstyst är den första boken i serien om Anders Rödhake – en före detta underrättelseagent som söker sanningen när alla andra gett upp. Sveriges högsta politiska ledning gör allt för att dölja vad som hänt och de vill inget hellre än att Rödhake misslyckas – eller försvinner för gott.

Rödhake: Dödstyst av Hannes Lyckholm är en rapp thriller, en bladvändare med högt tempo och snabbt språk.


Livvakten Thomas Rapp är alltid lojal, låter alltid andra styra. Fram till den dagen han tvingas göra det omöjliga. Falskt anklagad för mord i en toppstyrd polisutredning ger han livsfarlig information till sin syster Emma – timmar innan han omkommer i en trafikolycka.

Emma Rapp måste nu hålla tyst. Hon tvingas leva under ständigt dödshot, hon övervakas och förföljs. Människor i hennes omgivning tar avstånd, andra försvinner spårlöst.

Anders Rödhake tillhör inte längre underrättelsetjänsten; i stället festar han och kör sitt företag i botten. Men han är den ende som tror henne.

Tillsammans försöker de reda ut vad som verkligen hände, men Sveriges högsta politiska ledning vill begrava sanningen. Och de är beredda att göra allt för att behålla sin makt.

"Språket sprakar och driver läsaren att inte lägga ifrån sig boken. Det är extremt actionfyllt, inte en lugn sekund." - Dast Magazine
"Grymt spännande, stark och välskriven!" - Jennies boklista
"Spännande och fartfylld från första kapitlet" - Evas bokhylla
”Riktigt bra och spännande thriller. Läs den!" - I min bokhylla

Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone