Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tro
Isbn: 978-91-9775-592-4
Förlag: Drömmars förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: december 2017

E-bok

Tro

Trettonåriga Linnea Jansson drunknar i brunnen utanför sina föräldrars hus. Om det är självförvållat eller en olyckshändelse vet ingen, men det ryktas att flickan inte fått frid utan fortsätter gå kvar här i livet. Det är bara spekulationer förstås, för den enda som verkligen kan se och höra henne är lilla Rakel, fem år.

Rakel bor hos sin mamma som inte kan förlika sig med att livet bara erbjuder henne en röd liten stuga på landet och inte ett lyxliv i Hollywood.

Hennes pappa arbetar heltid på Rockwool i Skövde och är sällan hemma. Då mamman överger familjen anser barnavårdsnämnden att Rakel måste omhändertas. Hon placeras på barnhem och därefter hos en fosterförälder.

Trots att Rakel har en svår uppväxt slutar hon aldrig att tro på sig själv. Så med den inre styrkan och i sällskap med Linnea Jansson från brunnen, sätter hon slutgiltigt ner foten och visar när en självständig kvinnas gräns är nådd.

”Träffar mig rakt i hjärtat”,betyg 4/5 (Petra Dessmark, författare): https://www.bokus.com/recension/1148343

”Gripande, underhållande & stark!”,betyg 5/5 (Jennies boklista): http://jenniesboklista.com/?p=41533

”Det ligger en dold författarskatt gömd i den svenska folksjälen… Jag undrar hur många fler författare, som inte ges ut på de stora förlagen och därför inte görs synliga på samma sätt, det finns därute som väntar på att bli upptäckta?” (epiloger.blogg.se)
http://epiloger.blogg.se/2018/january/dolda-skatter.html

Läs mer om författaren och boken på www.drommarsforlag.com


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone