Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bränn alla broar
Isbn: 978-91-8844-776-0
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: januari 2018

E-bok

Bränn alla broar

"Vilken debut! Värme, svärta och en stor portion humor." Camilla Davidsson, författare

Utåt sett har Liv Björk det perfekta livet. Hon har ett välbetalt finansjobb, gor avundsvaärda uppdateringarpaå Instagram och dricker hälsosmoothies till frukost. Sa varför är hon så olycklig? I tonåren skrev hon ett brev till sig själv, som hon skulle läsa om hon någon gång övervägde att ta sitt liv. I brevet finns en uppmaning att ge livet en sista chans, spendera alla pengar och göra det där hon drömt om men aldrig vågat. Liv bestämmer sig för att ge det tre månader. När hon träffar den idealistiska gatukonstnären Sanna öppnar sig plötsligt en värld av nya möjligheter - samtidigt som det utsatta dödsdatumet kommer allt närmare.
Bränn alla broar är en roman som tar upp var tids svåra frågor med bade allvar och livsbejakande humor. Om framgångsideal, hälsohets och hur vi egentligen mar bakom våra polerade profiler. En rapp uppgörelse med frågan som ständigt gäckar oss: Hur tusan blir jag lycklig? 

SIRI HELLE är nyutexaminerad psykolog och bosatt i Stockholm. År 2017 mottog hon Lilla Psykologpriset för sitt arbete med att popularisera psykologisk forskning som föreläsare, skribent och mediaprofil. Bränn alla broar är hennes debutroman.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone