Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den instängdas blick
Isbn: 978-91-8869-713-4
Förlag: Sekwa förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2018

E-bok

Den instängdas blick

När tre äldre män dör av spindelbett, surrar internetforumen av rykten och spekulationer. Har användandet av insektsmedel och klimatförändringarna gett upphov till en ny muterad supervariant av den normalt sett mycket skygga och relativt ofarliga brunspindeln? Eller beror dödsfallen helt enkelt på att offren var sköra och hade nedsatt immunförsvar? Tragiska händelser, men absolut inte något som polisen bör lägga tid och resurser på menar inspektör Danglard och får medhåll av större delen av arbetslaget på mordroteln. Men kommissarie Adamsberg däremot misstänker att det istället rör sig om en serie mycket skickligt utförda mord och kan inte låta bli att börja spinna ett nät för att fånga den verkliga mördaren. Samtidigt plågas han av ett obehagligt minne från barndomen som påverkar honom allt mer och hindrar honom från att se klart. 

I åttonde delen i serien om kommissarie Adamsberg blir det mer personligt än det någonsin varit, när han till slut tvingas gräva i sin egen historia. 

Fred Vargas är historiker och arkeolog specialiserad på medeltiden. Hon är en av världens mest lästa franskspråkiga författare och har belönats med ett flertal priser för sina deckare, bland annat CWA International Dagger Award som hon tagit hem inte mindre än fyra gånger. Fred Vargas böcker är översatta till ett stort antal språk och har sålt mer än fem miljoner böcker världen över.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone