Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Våra själar i natten
Isbn: 978-91-7337-990-8
Förlag: Brombergs Bokförlag
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: juli 2018

E-bok

Våra själar i natten

Ett typiskt amerikanskt villakvarter i Holt, Colorado. Addie Moore och Louis Waters har varit grannar i flera decennier och deras familjer känner varandra. Nu lever de ensamma i sina stora hus sedan de båda förlorat sin äkta hälft. Tills en dag då Addie föreslår att de ska börja sova tillsammans. Hennes förslag är inte menat som en sexuell invit, de ska helt enkelt hålla varandra sällskap under långa, tysta och ensamma nätter.

Varje natt ligger de vakna och samtalar om sina liv, sina äktenskap, otrohetsaffärer, tragedier och framgångar. Ganska snart väcker deras överenskommelse uppmärksamhet i grannskapet. När Addies son får reda på vad som pågår blir han allt annat än glad och vägrar låta henne träffa sitt barnbarn. Den okonventionella relationen väcker starkare känslor än Addie och Louis kunnat ana. Ska de tvingas välja?

Våra själar i natten är en bitterljuv relationsroman om kärlek sent i livet och om att få en andra chans. Den har blivit filmatiserad med Robert Redford och Jane Fonda i huvudrollerna.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone