Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mannen som sprängde bort ansiktet- Arvet
Isbn: 978-91-8880-944-5
Förlag: Vulkan Bokförlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2018

E-bok

Mannen som sprängde bort ansiktet- Arvet

Per Lund lever ett lugnt och behagligt ungkarlsliv i Köpenhamn, han har i 56 år haft ett bra liv och äger en dammodekedja i Köpenhamn med 5 butiker. Per har svensk mamma och dansk pappa. En helg är han på besök i Tingsryd för att hälsa på sin halvsyster Maria och andra goda vänner när han oväntat får en V-75 vinst som förändrar hans liv drastiskt. Första boken om Per Lund är ett avstamp som accelererar med speciella och ibland orealistiska händelser, från ett ganska normalt liv till en balans på slak lina mot kriminalitet. Från en vit till svart miljö och tillbaka till en grå för att söka ljuset igen.

Småland är vackert, men också farligt, Köpenhamn är spännande, men hemtamt. Blekinge blir utmaningen, där finns familjen Hellbo och de vet riktningen mot ljuset. Pers annorlunda liv börjar 2012 och vi följer honom på den krokiga väg han tar sig fram. Det finns en Per Lund i oss alla, hans upplevelser kan hända vem som helst.

Mannen som sprängde bort ansiktet del 1, Arvet, skulle bli en bok om Per Lunds öden och äventyr. Nu fem år senare har vi skrivit 5 böcker om honom och hans engagemang i verksamheten som tar honom till olika delar av världen. Vi kunde helt enkelt inte sluta skriva om Per och hans balansgång mellan laglig verksamhet och halsbrytande incidenter. Till vintern 2018 kommer nästa bok i serien om Per Lund, Mannen som sprängde bort ansiktet del 2, Kidnappningen.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone