Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Med passion för det vilda - jakten, hundarna, maten
Isbn: 978-91-9845-301-0
Förlag: Klickerförlaget
Kategori:
Hobby, spel & lekar Fiske, jakt & skytte
Tillgänglig sedan: augusti 2018

E-bok

Med passion för det vilda - jakten, hundarna, maten

Med passion för det vilda - jakten, hundarna, maten är boken är för dig som gillar hundar – och jakt. Det är en hundträningsbok och en kokbok fast allra mest är det en bok som vill inspirera dig. 

Inspirera dig till att vilja testa nya saker i träningen av din jakthund och pröva på nya recept i köket men även ge dig lite nyttig kunskap om viltvård, djur och natur. 

Det här är boken som ger dig nästan alla delarna i jakten med hund. Alltifrån träningen av jakthunden till första hjälpen för hund, styckning och tillagning av viltet, hur du tränar viltspår, vad du har för ansvar som jägare med mera.  

Oavsett om du är ”gammal och garvad” inom jakten eller en nyfiken nybörjare –?här finns något för alla. 

Helena Lyckoskog har tränat hund sedan barnsben. Jakten är en stor del av hennes liv –framför allt jakten med hund. När hon inte jobbar som lydnadsinstruktör dömer hon viltspårprov, utbildar och meriterar hundar inom viltspår samt tränar eftersöksekipage. Helena håller utbildningar för blivande viltspårinstruktörer samt föreläser och skriver i olika tidningar om hundavel, jakthundens träning och välmående med mera.  



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone