Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mordet på Sara Weiss
Isbn: 978-91-7697-527-5
Förlag: Hoi Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2018

E-bok

Mordet på Sara Weiss

Runt omkring, som en krans av sjögräs, böljade håret dött och livlöst i det svarta vattnet. Silvergrått, långt. Sannolikt blont. ”Sänk ner henne igen”, beordrade han, innan han vände och gick därifrån.

Kriminalkommissarie Vera Lind kallas till en gammal övergiven hamn i Göteborg där två sargade kvinnokroppar har hittats i vattnet. Några dygn senare hittas kroppen av den välkända företagsledaren Sara Weiss i en kyrkoruin.

De båda fallen kopplas samman, men utredningen visar sig bli mycket komplicerad. Vera Lind hamnar i ett läge som får henne att tvivla på allt hon trodde sig veta, och till slut går det inte att lita på någon.

Samtidigt har det gått två och ett halvt år sedan den danska konstnären Anne Maria Vagn försvann efter flera bestialiska mord, och hon har slutligen dödförklarats. Men är hon verkligen död? Någon kropp har aldrig påträffats.

Mordet på Sara Weiss är den fristående uppföljaren till Mareld och andra delen i Mareldstrilogin, en spännande och mångbottnad kriminalserie som inte lämnar någon oberörd.

Dennis Karlsson föddes i Uddevalla men bor nu utanför Ljungskile. Han är utbildad lärare, beteendevetare och psykoterapeut, och har länge arbetat på skolor och behandlingshem. Han har skrivit sångtexter och musik till filmer och musikteateruppsättningar. Mycket av inspirationen till boken har han hämtat från sitt yrkesverksamma liv.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone