Jump to content
Cover for Sightseeing i mitt inre
Isbn: 978-91-7577-861-7
Publisher: Idus förlag
Category:
Novels
Accessible since: August 2018

E-book | 28 days for loan

Sightseeing i mitt inre

”Du är så jävla fet och gammal, du äcklar mig”, avslutade han inte förklaringen med, men jag vet att det var det han tänkte.
Istället sa han: ”Jag har tröttnat på att vara gift.”

Lena Nymans liv har mer att önska. Det är som om hon befinner sig i en stensarkofag och framtiden ser mörk ut. Hon måste göra en förändring, och det bästa sättet är att gräva där hon står – göra sightseeing i sitt inre – för att kunna ta reda på varför hon är ensam, rädd och trygghetsnarkoman.

Någonstans finns nyckeln till ett bättre liv, men var?
Vad får hennes låsta hjärta att öppnas?
Vad är det hon har glömt bort?
I minnenas kartotek finns svaret.

I sitt sökande efter att hitta svaren gör hon bland annat nedslag i skönhetsindustrin, går på danskurs och gör en utlandsresa.

Recensioner:
”Sightseeing i mitt inre är en  rolig bok med mycket hjärta. Bokens huvudperson bestämmer sig för att våga utforska vad livet har att erbjuda, och vi som läsare får följa med på de spännande, givande och stundtals galna upplevelserna som huvudpersonen är med om. Det här är en bok som visar att livet inte slutar vid en viss ålder – kärlek och äventyr kan dyka upp när man minst anar det." Titti Lagergren

”En lättläst bok som i sin komik också blottlägger tragik, med det viktiga budskapet; det går att förändra, det finns hopp. En bok att bli glad av. Tack för många skratt och reflektioner!” Ingegerd


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone