Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Emmy 9 - Utan återvändo
Isbn: 978-87-1187-209-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: oktober 2018

E-bok

Emmy 9 - Utan återvändo

Emmy har den perfekta helgen i Köpenhamn planerad; hon ska spendera den i sin pappas lägenhet med favoritbandet Wolfboy på högsta volym i lurarna, och leta efter en ny blus att ha på sig på skolans sommarfest. Men helgen blir inte alls som hon tänkt sig, när det visar sig att hennes pappa och hans flickvän Laila ska storstäda lägenheten. Snart blir Emmy tvungen att fly från den kemikalieosande, disco-dunkande mardrömmen, istället ger hon sig ut på stan för att titta i skyltfönster för inspiration till den stora festen.

Helt plötsligt ser hon honom, Donny Devino. Sångaren i Wolfboy och världens snyggaste kille. Alla i skolan är kära i honom, och Emmy har lovat sig själv att om hon någonsin mötte honom skulle hon inte bara stamma fram 'jag är ditt största fan!' som alla andra gör. Hon skulle säga någonting coolt och avslappnat om hans musik. Men nu när han verkligen står framför henne, så måste hon kämpa för att säga någonting alls.

Mette Finderup (f. 1968) är en dansk författare som skriver både fantasy och humoristiska böcker för barn och unga. Hon har jobbat i en bokhandel och som tidningsredaktör, men sen 2005 ägnar hon sig mest åt att skriva böcker. Hennes populära böcker om Emmy från Karleager är utgivna i flera länder.





Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone