Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kyrktuppen, Låt de fräcka stå med skam
Isbn: 978-91-8876-924-4
Förlag: Visto förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2018

E-bok

Kyrktuppen, Låt de fräcka stå med skam

KYRKTUPPEN Låt de fräcka stå med skam
är en aktuell roman som både roar och oroar. Det är en berättelse om glädje, gränsdragning, rädslor, relationer och om konsekvenserna av att göra rätt – eller inte.

26-åriga Sara behöver en nystart i livet och söker jobb som kantor i norra Sverige. Chefen, prästen Morgan, bestämmer snabbt att han vill ha henne. Flytten och nya drömjobbet ska ge Sara chans att starta gospelkör, leva friluftsliv vid kust och fjäll, slicka sina sår och må gott. Var det tänkt.
Morgan är en populär präst, vars yvighet förklaras med att han är sådär spontan. Han gör mycket nytta och lämnar ingen oberörd. Den utbrända läraren Riitta vet inte vad hon ska tro om hans omtanke, men hon vet vad hon känner.
När det visar sig att Sara, Riitta och en mystisk överfallsman i staden har något gemensamt är gränsen nådd. Nu är det upp till bevis mot de som inte vill tro på det som är sant.


Irene Strålberg har utbildning i och erfarenhet av ledarskap, arbetsmiljö, arbetsrätt, stress och utmattning. Hon har jobbat i bland annat kyrka och skola som pedagog, kommunikatör, skribent m.m. Idag är hon egenföretagare och professionell coach för ”Saror, Riittor och andra fantastiska människor”.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone