Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Matlåderoulette och annat roligt på jobbet
Isbn: 978-91-8695-137-5
Förlag: Eget Förlag Sverige AB
Kategori:
Medicin & hälsa Humor Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: november 2018

E-bok

Matlåderoulette och annat roligt på jobbet

Har du också ett seriöst jobb? Går du varje vardagsmorgon till ett ställe där det mesta handlar om att producera och leverera? En arbetsplats där du förväntas följa regler, guider, manualer, beskrivningar och instruktionsböcker.

Du går på möten som drar ut på tiden, möten som saknar agenda och möten med för många deltagare. Inombords kvävs du.

En tidigare chef till en vän förklarade för många år sedan att man kan ju inte bara göra roliga saker. Vår vän hade i sin enfald trott att hon kunde tacka nej till uppgifter som var för tråkiga. Varför inte?

Alldeles för många människor går till arbeten de varken älskar eller bryr sig om. Så vad är då det bästa knepet för att få det roligare på jobbet? Att skaffa dig ett roligt jobb, såklart. Givetvis blir ett jobb också roligare om du arbetar med roliga kollegor. Det låter kanske elakt, men ju djupare ner i dalen du börjar desto längre är det upp till bergstoppen.

Måste jobbet vara seriöst och tråkigt? Kan det bli roligare? Och vad händer då? Det är några av frågorna som den här lilla boken vill hjälpa dig att utforska.

Idéerna är sorterade enligt avsnitt som möten, firande, kommunikation, evenemang, feedback och utveckla chefen. Här hittar du även hyss och påhitt som att måla om papperstuggen till en krokodil så att ni får ett husdjur, skolka när det är fint väder och starta en busliga.

Innehållsförteckning
Förord
Miljön omkring dig
Minimys
Kulturen och det mjuka
Små överraskningar
Lär känna varandra
Feedback
Utveckla chefen och företaget
Kommunikation
Möten
Aktivitet och träning
Evenemang
Snällt bus
Fira
Några sista ord på vägen

Om författarna
Boken skrevs med hjälp av ett femtiotal personers bidrag under två intensiva dagar av Helene Engström, förläggare och Uggla-fan, och Joakim Hedström, författare och lakritsätare.

--

Boken är för dig som vill få lite ny energi på jobbet och som gillar bus, hyss och humor. Boken ingår i förlagets serie Kunskap på nolltid.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone