Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vänner - I'll Be There for You
Isbn: 978-91-5072-467-7
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2018

E-bok

Vänner - I'll Be There for You

Den osannolika historien bakom tv-serien

De var sex vänner som blev en familj. Det var en tv-serie som blev ett fenomen. Vad var det som gjorde att en sitcom om sex unga personer i New York kunde få miljoner kvinnor att skaffa samma frisyr – och en hel generation att hänga på caféer och dricka latte?

Serien startade 1994 och höll sina tittare i stadigt grepp under ett decennium. Den upptäcks fortfarande av nya generationer och har blivit en modern klassiker.

I Vänner – I’ll be there for you tar Kelsey Miller med oss bakom kulisserna och berättar allt – från den trevande starten, om skådespelarna och kontroverserna, till det tidlösa och det tidstypiska. Och framför allt berättar hon anekdoterna – de som får oss att minnas, skratta och förstå storheten med komediserien som kom att förändra tv-historien för alltid.

*** KELSEY MILLER är journalist, författare och har en examen i tv- och filmvetenskap från Boston University. Hon började jobba i filmindustrin, innan hon bestämde sig för att skriva på heltid. Miller är bosatt i Brooklyn, New York.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone