Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Happy Dejting - ingen match
Isbn: 978-91-7829-316-2
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: december 2018
Uppläsare: Katarina Lundgren-Hugg
Length: 9 timmar 32 minuter

Ljudbok

Happy Dejting - ingen match

Nora är trött på singellivet och längtar efter en man. På dejtingsajten Happy Lovedejting hoppas hon finna vad hon söker. Kanske Rallykillen är hennes livs kärlek? Eller passar Hingsten41 henne ännu bättre? Trots stora förhoppningar inför varje dejt blir Nora gång på gång besviken. Hon ser inte ett spår av den bubbelgumsrosa och passionerade kärleken hon letar efter. Tvärtom är det en kall, ytlig och cynisk verklighet hon möter och hon faller allt djupare ner i en depression.

Samtidigt brottas hennes väninnor med sina bekymmer. Mias fibromyalgi tar all hennes kraft och leder henne in i ett allvarligt tablettmissbruk medan Sanna försöker mota bort åldrandet med alla medel. När de var tonåringar såg de ljust och hoppfullt på framtiden. Hur kunde livet förvandlas till den här grå och trögflytande massan? Hur kan de hjälpa och stötta varandra? Och hur ska de nå balans och harmoni i livet?

Happy Dejting – ingen match är en feelgoodroman med en mörk underton om livets val och kval men också om kärlek, passion och var man hittar den!


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone