Hoppa till innehållet
Omslagsbild för I ett litet hörn av världen
Isbn: 978-91-7697-642-5
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: december 2018
Uppläsare: Christoffer Svensson
Length: 13 timmar 52 minuter

Ljudbok

I ett litet hörn av världen

En humoristisk feelgood om vad som skulle hända om någon dök upp i Stockholm idag och sade sig vara sänd av gud, hur skulle folk reagera? Vilka skulle följa honom?

Erik har vänner, utbildning, ett bra jobb med trevliga kolleger, en lägenhet i innerstan och en familj som bryr sig om honom, allt i ett inferno av vardagligheter och trygghetsmurar som håller honom fast. Han är totalt vilse i ett liv av invanda mönster och vanor.

Emil Allan kommer från Småland men efter att hans mor bränt ner hans barndomshem bestämmer han sig för att flytta till Stockholm. Emil tror att han kommer att få många vänner, men blir mer ensam än någonsin. Emil Allan Pöhl och Erik Lind har absolut ingenting gemensamt, men så en dag dyker en lång och gänglig gestalt upp och för dem samman. Mannen heter Lars – men vill bli kallad för profeten.

I ett litet hörn av världen är en seriös roman som ofta får läsaren att skratta, en annorlunda feelgood.

Marcus Palm, född utanför Södertälje och nu Stockholmsbo, är civilekonomen som har haft författardrömmar sedan han var liten, men det var först på gymnasiet som skrivandet verkligen blev en passion. Marcus har även bott i Beijing och Colorado där han pluggade språk och litteratur, och debuterar nu med I ett litet hörn av världen.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone