Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Från Noice till nu : Du lever bara en gång
Isbn: 978-91-7835-121-3
Förlag: Bokfabriken
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: januari 2019
Uppläsare: Peo Thyrén

E-bok

Från Noice till nu : Du lever bara en gång

"Har något av allt detta hänt på riktigt?" Frågan ställdes av chefen för ett stort Stockholmsförlag som läst mitt bokmanus.

Jag heter Peo Thyrén. När jag var tolv år grundade jag rockbandet Noice. 1980, fem år efter de första gitarrackorden hemma i Gustavsberg, var Noice tillsammans med Gyllene Tider Sveriges största band och spelade för utsålda folkparker och skrikande tonåringar. När Noice splittrades var jag uträknad. Men inom ett år bildade jag och gitarristen Kee Marcello gruppen Easy Action och skrev kontrakt med ett av de största skivbolagen i USA. Efter det följde jättesuccén Sha-Boom och superhiten R.O.C.K. Innan dess skrev jag Dansa i neon till Lena Philipsson i Melodifestivalen.

Från Noice till nu berättar min resa från rockstjärna till fyrabarnspappa, om turnélivet, de klassiska låtarna och tragedin när bandmedlemmarna Hasse Carlsson och Freddie Hansson avled. Och jag lovar, allting mötet med Stasi-agenten Uwe, festen med Donald Trump under Miss Universum-finalen i Puerto Rico har hänt på riktigt.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone