Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Boneyard 8 Tillbaka till Hajis bakgård
Isbn: 978-91-9842-386-0
Förlag: Warrior Publishing
Kategori:
Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: februari 2019

E-bok

Boneyard 8 Tillbaka till Hajis bakgård

Cecilia lämnade VD-posten i Bones Customs AB 2011, efter att modern brutalt slagits ner i Lövgärdet, en vecka före stipulerad tid innan hon skulle åter gå i tjänst i USA. Hon Överlämnade VD-positionen till Bo Fläderberg, som nu tagit över rodret.

  Hon sattes in som expert i i polisjakten på Geraldine Johnson och Henry Tampa oerhört efter deras oerhört våldsbrott i samma stadsdel. Cecilia finns i Alaska, och Stockholm i hennes arbete med att jaga och  sätta in åtgärder för att driva fram detta våldsamma par från deras gömställe. 

   Polisen ligger  nära ett gripande av Geraldine och Henry som gömmer sig i en lägenhet i Bergsjön. Nätet dras allt mer åt runt dem, och en irrationell handling som gör att de kan gripas kommer allt närmare. 

    Hon stationeras om till hennes nya befattning på Bagram Airbase efter att hon genomgått nödvändiga vidare utbildningar.Cecilias avtal med Försvarsmakten är satt på vilande, men hon är aktiv i jakten på dessa våldsverkare på svenskt territorium.

 

   Eller som Poliskommissarie Yngvesson, Rikskrim, uttryckte det, jägare jagas bäst med andra ännu vassare jägare. Och det är mycket svårt att hitta tillräckligt vassa jägare, med rätt vapen för att tvinga fram Geraldine och Henry åter upp i ljuset…….

 

So…, GET SOME!


DEL 1 av 2 i Boneyard 8, fortsätter i Boneyard 8,1 Högkvarteret. 



FORBIDDEN TO DISTRIBUTE WITHIN RUSSIAN FEDERATION TERRITORIES AS LONG PUTIN IS IN THE LEADERSHIP OF RUSSIA




Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone