Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sjöjungfrun - erotisk novell
Isbn: 978-87-2616-564-7
Förlag: LUST
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: februari 2019
Uppläsare: Fredrika Eriksson
Length: 35 minuter

Ljudbok

Sjöjungfrun - erotisk novell

"Hettan tyngde ner min kropp och fick den att blossa och svälla på ett skönt sätt. Jag tänkte drömskt på det svala vattnet i bassängen, la mig ner på rygg och tittade ut genom bastuns glasdörr. Ingen syntes till. Jag tänkte på fridykerskan och hennes böljande rörelser när hon rörde sig genom vattnet. Tanken på det vågliknande guppandet började göra mig våt, och jag märkte hur jag återigen andades tungt. Jag stönade ljudligt, mest för att jag kunde, och förde en hand till mitt ena bröst."

Arbetet som marinbiolog kräver bra fysik och goda simkunskaper, därför simmade hon både innan och efter jobbet. Den härligaste timmen var sent på kvällen, när hon fick njuta av en tom bassäng, och av sin egentid i duschen. Men en kväll händer något ovanligt. En vacker gestalt, med toppiga bröst och långt mörkt hår virvlar förbi. Hon måste ha drömt, hallucinerat? Men ändå, efter synen blir ingenting som vanligt igen.

Erika Svensson skriver spännande och erotiskt laddade noveller om vardagliga människor i oväntade situationer. Med fokus på den ljuvligt bubblande känslan som bara beröring och förväntan kan åstadkomma, gestaltar hon komplexa karaktärer som utmanar gränserna för den traditionella sexnovellen.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone