Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kollektivet - erotisk novell
Isbn: 978-87-2615-577-8
Förlag: LUST
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: mars 2019
Uppläsare: Emma Vinge
Length: 37 minuter

Ljudbok

Kollektivet - erotisk novell

'Och han vet det, lika mycket som hon, att detta är hennes favorit. Så det enda hon behöver göra är att kliva in i duschutrymmet, luta sig mot väggen, och låta vattnet strila från kranen. Ord är överflödiga nu. Och han sätter sig, mycket riktigt, på huk framför henne och för en säker tunga mot hennes kön.'



I kollektivet finns inga regler. Ingen tillhör någon. Ingen har ensamrätt. Även om vissa till och med är gifta så delas det lika. Hon kan kyssa honom. Han kan vara med henne. Och hon och hon kan tillfredsställa varandra. Och han och han kan göra detsamma. Alla älskar de, både reglerna som inte finns och människorna de delar sina liv med.



Kollektivet är en erotisk novell som utspelar sig i utkanten av Berlin, Tyskland. Den handlar om gränslöshet, gemenskap och öppna, sexuella relationer.

B. J. Hermansson låter med skicklighet sina noveller sväva mellan det rappa och det poetiska. Samtidigt inspirerar texternas underliggande ton läsaren att tänka kring, och ifrågasätta, våra etablerade föreställningar. Ofta gällande norm och sexualitet.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone