Jump to content
Cover for Du är aldrig ensam
Isbn: 978-91-7771-147-6
Publisher: Printz Publishing
Category:
Novels
Accessible since: March 2019

E-book | 28 days for loan

Du är aldrig ensam

En gång i tiden rymde Lindsey Nash rätt ut i natten, tillsammans med sin lilla dotter. År av misshandel och skräck var äntligen slut, och hennes våldsamma man hamnade i fängelse. 

Nu, elva år senare, har Lindsey lyckats bygga upp sitt liv igen. Och när exmannen Andrew, som hävdar att han har förändrats helt, släpps ut ur fängelset försöker hon intala sig att det förflutna ligger bakom henne. Men hur mycket kan en människa egentligen förändras? Det dröjer inte länge innan Lindsey börjar känna sig förföljd, och bit för bit rivs hennes trygga mur ner. Någon där ute vill skrämma henne. Och kanske ännu värre än så.

Du är aldrig ensam är Chevy Stevens sjätte fristående spänningsroman – en stämningsfull hjärtat-i-halsgropen-rysare som hyllats av kritiker och läsare, och som även hamnade på Goodreads lista över de bästa deckarna 2017.

Chevy Stevens växte upp på en ranch på Vancouver Island och kallar fortfarande ön för sitt hem. Hennes böcker har getts ut i 30 länder och Still Missing blev en bestseller och vann International Thriller Writers Award för bästa debutroman. 

När hon inte arbetar på sin nästa bok tycker Chevy om att campa och paddla kanot med sin man och dotter i de lokala bergen. Du är aldrig ensamär hennes senaste spänningsroman, som hyllats av både kritiker och läsare.

 

 Röster om Chevy Stevens thrillers:

”Obehaglig, händelserik och riktigt nervkittlande!” – Library Journal

”Kommer att trollbinda dig.” – Karin Slaughter

”Gripande och oförglömlig.” – Gillian Flynn

”Stevens är mycket skicklig på att bygga upp spänning …” – Publishers Weekly

”Fascinerande.” – Alafair Burke

”Halsbrytande spänning.” – Lisa Gardner

”Nervig och actionspäckad.” – Kirkus

 

Nominerad till Årets Deckarei Goodreads Choice Awards!


Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone