Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tillsammans med dig
Isbn: 978-87-2614-735-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: april 2019
Uppläsare: Jenny Lindberg
Length: 11 timmar 16 minuter

Ljudbok

Tillsammans med dig

Dagen börjar som de flesta dagar gör för Carly. Hon vaknar, gör sig i ordning och tar sig till leksaksaffären som hon arbetar i. Det dröjer dock inte länge förrän denna dag ska ta en ovanlig vändning. Köpcentrumets högtalarsystem sprakar till, och en avlägsen röst ropar ut namnet på ett borttappat barn. Snart har Carly lokaliserat flickan, som smugit in i leksaksaffären. Mot hennes vilja rusar hennes gamla socionomutbildning fram från det undermedvetna, hon ser direkt att flickan lider av fetalt alkoholsyndrom. Carly kämpar för att knuffa tillbaka det förgångna till där det hör hemma, djupt begravt. Hennes karriär inom socialtjänsten hade slutat på ett minst sagt komplicerat sätt.

Med Carlys hjälp kan den lilla flickan snart återlämnas till sin far, som Carly upptäcker är både charmig, stilig och en läkare. Han erbjuder henne dessutom ett jobb - som familjens nanny. Vis av tidigare erfarenheter - Carly kan inte riskera att komma för nära en klient igen - tvekar hon i några sekunder, men tackar sedan ja. Livet hos familjen Tremaine börjar bra, men det dröjer inte länge innan mörka hemligheter bubblar upp till ytan och det visar sig att det inte bara är Carlys egna demoner som hon måste bekämpa.



Victoria Bylin är en amerikansk författare som gjort sig känd som en mästare av litterär romantik och dramatik. Genom sitt författarskap har hon fått flera priser och utmärkelser, och hon älskas av läsare världen över.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone