Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Intill tredje led
Isbn: 978-87-2617-757-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Historia Romantik
Tillgänglig sedan: maj 2019
Uppläsare: Ann Katrin Andreasson
Length: 11 timmar 37 minuter

Ljudbok

Intill tredje led

Phoebe har vuxit upp med sin moster Abby och hennes man Gideon. Abbys son Freddy har sedan barnsben varit hennes följeslagare och gode vän. Men deras relation får sig en törn när Phoebe avböjer Freddys frieri för att kunna följa sina drömmar om att bli skådespelerska.

Drömmen om teatern kommer närmare än någonsin när Phoebes moster Lydia återvänder till London. Phoebe tyr sig till sin moster, men Abby och Jonah oroar sig för att Phoebe ska bli alltför lik sin mamma Celia och mormor Lilith.

Och mycket riktigt vilar mormoderns skugga tungt över Phoebe som efter ett katastrofalt möte med Lydias vän Richard O’Hara tvingas genomgå ett skamligt och olagligt ingrepp. Och så inträffar branden på Jonahs taverna; en olycka, eller en del i en uttänkt plan?

Claire Rayner (1932-2010) var utbildad sjuksköterska och arbetade på flera olika sjukhus i London. Hennes stora intresse för medicinska och sociala frågor resulterade i ett stort antal artiklar och fackböcker. "Släkten Lackland" är hennes stora genombrott som skönlitterär författare.

Claire Rayners krönika över Lackland-släkten sträcker sig från början av 1800-talet till långt in på 1900-talet. Serien består av 12 delar som både kan läsas fristående och kronologiskt.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone