Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hög luft
Isbn: 978-91-8871-331-5
Förlag: Vulkan Bokförlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2019

E-bok

Hög luft

En ung kvinna rusar i vild panik genom de mörka norrländska skogarna. Bakom sig hör hon den jagande hundens skall snabbt öka i styrka.

Kriminalpolisassistent Amanda Colt genomför sin studiepraktik hos polisen i Kiruna som just fått fallet med flickan i skogen på sitt bord. Samtidigt undersöker man ett antal mystiska försvinnanden runt tätorten.

Max kör sitt eget race och struntar i sin morbror Sven. Spåren efter mannen som mördade Max mamma leder honom allt närmare sin planerade hämndattack. Max inser dock inte faran han närmar sig. Frågan är om Sven hinner hitta Max innan mördaren gör det.

Peter Lood arbetar till vardags som konsult inom management hos Trafikverket. Lood har i grunden en utbildning till maskiningenjör.HÖG LUFT är den fjärde och avslutande delen i Infrastrukturserien – en serie kriminalromaner där varje bok kretsar kring ett av de fyra transportslagen: järnväg, väg, sjöfart och flyg.


Om de tre tidigare utgivna böckerna:

Lood skriver med ett driv i berättande som suger in läsaren. Intressanta miljöer och karaktärer. Spännande intrig. Sammantaget gör Lood med Lysande spår en stilsäker debut som lovar mer. Man vill gärna följa Amanda Colt i nästa bok.

-BTJ, Lektör Henric Ahlgren, BTJ-häfte: 1411932

Peter Lood har ett intressant upplägg på sin påbörjade serie och fortsätter i samma goda stil som första romanen och vet att skapa en spännande berättelse med samhällskritisk edge.

-BTJ, Lektör Henric Ahlgren, BTJ-häfte nr 22, 2015

Peter Lood håller den goda stilen även med den tredje boken i serien. Precis som i tidigare böcker finns drivet i berättandet kombinerat med samhällskritik och omvärldsperspektiv.

-BTJ, Lektör Henric Ahlgren, BTJ-häfte nr 23, 2016



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone