Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Applejack och dagboken på vift
Isbn: 978-87-2622-296-8
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: augusti 2019

E-bok

Applejack och dagboken på vift

Ibland är en ponnytjänst en riktig björntjänst!

Applejacks hem Sweet Apple Acres kan vinna priset för bästa fruktträdgård i hela Equestria och bli kunglig hovleverantör! Applejacks ponnyvänner bestämmer sig för att hjälpa till med fixa till gården innan sista inspektionen.

Men ibland är Applejacks vänner mer till besvär än till hjälp. De gör inte riktigt vad de ska göra, och har egna idéer om vad som ska göras. Applejack får sin mammas gamla skissbok av sin farmor Granny Smith, och hon börjar skriva av sig hur irriterad hon är över vännernas så kallade hjälp.

Dagen för domarnas ankomst till gården kan Applejack inte hitta sin dagbok, som är väldigt lik den dagbok och hennes vänner har tillsammans. Ska hon lyckas hitta den innan hennes vänner ser allt hon skrivit om dem i den?

HASBRO och loggan MY LITTLE PONY och alla tillhörande karaktärer är Hasbros varumärken och används med tillåtelse. © 2019 Hasbro. All Rights Reserved. Licensierad av HASBRO.

G. M. Berrow är en amerikansk författare, som skrivit flertalet av böckerna i den älskade My Little Pony - Friendship is Magic-serien. Berrow har även skrivit flera avsnitt av tv-serien My Little Pony.

I My Little Pony: Friendship is Magic följer vi den nyblivna magiska prinsessan Twilight Sparkle och hennes vänner Spike, Pinkie Pie, Applejack, Rarity, Rainbow Dash och Fluttershy på deras äventyr i Equestria.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone