Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Klimatglädje : Åtta utmaningar för ett hållbart liv
Isbn: 978-91-8884-569-6
Förlag: MiMa Förlag
Kategori:
Naturvetenskap
Tillgänglig sedan: oktober 2019

E-bok

Klimatglädje : Åtta utmaningar för ett hållbart liv

Åtta vägar mot ett mer medvetet liv

Efter en onormalt het sommar i Sverige började den stora massan tala om klimatångest. Och därutöver: känna den. Men hur ska vi tackla att vi behöver förändra oss?

Emilia Arvidsson vänder på begreppet klimatångest och vill istället förmedla klimatglädje, där hon själv testar åtta förändringar. Vad händer när du lever köpfritt? Hur kan vi se på vattnet i kranen som en av de största gåvorna vi har? Hur känns det att ändra sina matvanor radikalt?

Emilia intervjuar några av Sveriges främsta forskare och experter som bidrar med sin kunskap och svarar på frågan om vad som fungerar för klimatet. Det här är boken som inte vill förringa klimatförändringarna, utan ge dig motivationen och kunskapen att leva gott, på alla fronter.

EMILIA ARVIDSSON är frilansande konsult med en civilekonomexamen i marknadsföring. Hon har haft köpstopp sedan 2016 och arbetar för att folkbilda inom klimatfrågan, där hennes fokus är humor, glädje och livskvalitet. Hon har synts i rutan på Nyhetsmorgon, Efter fem och i SVT som köpstoppsinspiratör. Varje vecka sänder hon live på Facebook, där fokuset är köpstopp och hållbar livsstil. Klimatglädje är hennes första bok.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone