Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Maskmakaren (Jubileumsserien, del 2)
Isbn: 978-91-8884-530-6
Förlag: MiMa Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2019

E-bok

Maskmakaren (Jubileumsserien, del 2)

Av författaren till Morden på Smögen-succén, som hittills sålt i över 120.000 exemplar!

Maskmakaren Louis arbetar natt och dag för att bli klar i tid inför Göteborgsoperans föreställning av Fantomen på Operan. Men han anar oråd. Maskerna han skapar verkar föra olycka med sig och han bävar för premiären.

På polisen Sandra Haraldssons redan överfulla skrivbord landar två nya utredningar. De rör båda morden på två framgångsrika affärsmän som till synes inte har några beröringspunkter med varandra. Sandra ber att få anlita sin forne chef Dennis Wilhelmson till sitt team för att kunna lösa fallen. Polischefen Camilla Stålberg är tveksam av personliga skäl. Kan hon verkligen arbeta så nära Dennis igen? Samtidigt är hon extremt pressad: Göteborgs stads 400-års jubileum närmar sig och just nu erbjuder staden allt annat än en festlig skrud.

Vad är mördaren egentligen ute efter? Räcker Sandras resurser för att lösa uppdraget? Och kan maskerna från Operan ha något med morden att göra?

ANNA IHRÉN är författaren bakom succéserien Morden på Smögen, som hittills sålt i över 120.000 exemplar! Anna är uppvuxen i Stockholm och Göteborg. I Jubileumsserien förenar hon de två städerna, och huvudkaraktärerna från Smögen-böckerna får följa med till storstaden. Ett måste för alla som blivit uppslukade av Morden på Smögen. Maskmakaren är den andra boken i Jubileumsserien.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone