Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ambulans 906 - 7
Isbn: 978-91-5150-227-4
Förlag: Tiden förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2019

E-bok

Ambulans 906 - 7

En ambulanssjukvårdare börjar i hemlighet extraknäcka som läkare åt kriminella. Fartfylld spänningsserie i sjukvårdsmiljö av Christian Unge.

Rezas liv bjuder sällan på några överraskningar: han är ensamstående pappa, kör ambulans och försöker glömma sina drömmar om att bli kirurg. Så när en okänd man oväntat dyker upp och erbjuder honom 20 000 för att rädda livet på en skottskadad kille kan han inte stå emot. Snart är han anställd som husläkare åt ett kriminellt nätverk. Medan Reza kämpar med att dölja sitt extraknäck för sin nya partner i ambulansen, den noggranna sjuksköterskan Malin, börjar dessutom antalet heroinöverdoser runtom i Stockholm att öka. Ambulansen tvingas göra täta utryckningar och det dröjer inte länge innan Tekla Berg, akutläkare på Nobelsjukhuset, anar oråd. Polisen kopplas in. Men vad är det egentligen som ligger bakom överdoserna?

Till det yttersta är första säsongen i en serie om Reza och Ambulans 906. Den utspelar sig i samma universum som Christian Unges kriminalroman Går genom vatten, går genom eld.

Avsnitt 7.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone