Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sommaren med Ava
Isbn: 978-91-7799-166-3
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: mars 2020
Uppläsare: Sofia Berntson
Length: 13 timmar 15 minuter

Ljudbok

Sommaren med Ava

»Charmigt, varmt och romantiskt.« Bonniers bokklubbar

Det blir en het sommar i Sunnanby!

Det sista Ava vill när hon kommer hem efter en tid utomlands är att åka upp till lilla Sunnanby, i de djupaste skogarna i norr. Den pittoreska byn där hon tillbringade sina barndomssomrar fläckas nu av minnen som hon helst vill undvika. Men ödet vill annorlunda, och utan att hon själv riktigt förstår hur det går till så jobbar hon snart på det som förut var hennes mormors gamla café.

Axel är Sunnanbys mest attraktiva singel, men det enda i livet som betyder något för honom är dottern Ellen. Efter att ha blivit djupt sviken flera gånger har Axel ingen önskan om att inleda någon ny relation.

Cornelia äger numera Café Sunnanby, men har inte satt sin fot där sedan en fruktansvärd händelse som hela Sunnanby fortfarande skvallrar om. När caféet hotas av nedläggning tvingas hon dock dit, och det blir upptakten till en sommar som varken hon, Ava eller Axel någonsin kommer att glömma.

Sommaren med Ava är en varm och romantisk berättelse om omedelbar attraktion och kärlek, ensamhet och sorg. Det är den första i en serie kärleksromaner som utspelar sig i Sunnanby.

Anna Lönnqvist har tidigare skrivit tre romaner. Julia och Jack som utkom 2018 vann läsarnas hjärtan och nådde stora försäljningsframgångar. Den blev också framröstad till Årets Feelgood 2019.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone