Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hemliga trean och maskeradmysteriet
Isbn: 978-91-7469-345-4
Förlag: Ordalaget Bokförlag
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: april 2020

E-bok

Hemliga trean och maskeradmysteriet

Tvillingarna Fanny och Felix i detektivklub­ben Hemliga trean får ett nytt spännande fall att lösa när de är på maskeradfest.

Fanny och Felix är bjudna på maskeradfest till faster Agatha von Wassers stora herrgård. Där möter de festens andra gäster två gorillor, en maffiaboss, en superhjälte, en livs levande apa ... Självklart är farbror Charlie och hans lata hund Taggen också där. Det är upplagt för förvecklingar när Agatha von Wassers dyrbara smaragdhalsband försvinner. Det blir Hemliga treans uppgift att lista ut vem som tagit smyck­et. Det gäller att tänka på alla detaljer och koppla ihop allt de har sett och hört.

En lättsam och spännande barndeckare, där läsaren får möta personer med olika bakgrund. Boken passar både för högläsning och för de som redan kan läsa själva. Andra fristående delen i serien om Hemliga trean.

"Författaren Sanna Juhlin är skicklig på att bygga upp spänningen, vilket gör att man vill veta mer och läsa vidare... En välskriven, varm och rolig bok, illustrerad i färg. Passar både som högläsning och för dem som kan läsa själva."
Bibliotekstjänst, Elsie Runnö




Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone