Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Trattoria Primitivo
Isbn: 978-87-2653-949-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2020
Uppläsare: Björn Löfgren
Length: 9 timmar 27 minuter

Ljudbok

Trattoria Primitivo

Kommissarie Franco Vaccaro är chef för den lilla polisstationen i staden Ostuni. Efter jobbiga år med både skilsmässa och en dotters död lever han numera tillsammans med den tjugo år yngre Angela Posso. Livet har plötsligt fått nytt innehåll.

Den tidigare så lugna staden har de senaste somrarna blivit föremål för grov kriminalitet. När restaurangägaren Christiano Scusa anmäler sin sons plötsliga försvinnande, samtidigt som en svensk poliskollega hör av sig angående en italiensk man som hittats mördad i Stockholm, står det klart att det kommer att bli ytterligare en glödhet sommar.

'Trattoria Primitivo' är den fjärde fristående delen i serien om kommissarie Franco Vaccaro.

Rolf Callmeryd har en bakgrund som marknads- och affärsman. Han började sin författarkarriär efter att han gått i pension. Miljöerna i böckerna är autentiska. Inspirationen till böckerna kommer från årliga besök i Puglias olivlundar och antika städer.


En spänningsserie om kommissarien Franco Vaccaro i Ostuni, den medeltida staden i den italienska regionen Puglia. Om en mänsklig kommissarie, i ett område fullt av omänsklig maffia.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone