Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Fruset offer
Isbn: 978-91-7557-736-4
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juni 2020
Uppläsare: Henrik Norman
Length: 13 timmar 47 minuter

Ljudbok

Fruset offer

Flera tonåringar försvinner i den lilla staden Algonquin Bay i Kanada, och trots stora eftersökningar finns inga spår efter dem. När sökandet är på väg att avslutas sätter den envise kriminalaren John Cardinal ändå in ännu fler resurser vilket leder till att han omedelbart får sparken från mordroteln.

När kvarlevorna efter den trettonåriga Katie Pine hittas infrysta i ett gammalt gruvschakt återinsätts Cardinal i tjänst och får dessutom en ny kollega, Lise Delorme, som han genast blir misstänksam mot. Hon har tidigare arbetat med korruption och mutbrott och även satt dit stadens borgmästare, och eftersom Cardinal själv bär på en stor hemlighet har han all anledning att bli orolig.

Utredningen av mordet på Katie Pine blir allt annat än enkel. Cardinal ifrågasätts av både massmedia och kollegor samtidigt som ytterligare fruktansvärda upptäckter görs. En seriemördare är lös och någonstans i en källare ligger ännu ett offer och kämpar för sitt liv – ska de hitta honom i tid?

 

GILES BLUNT växte upp i North Bay, Ontario, en stad som liknar Algonquin Bay i serien om John Cardinal. Efter studier vid University of Toronto, flyttade han till New York där han bodde i tjugo år innan han återvände till Toronto 2002. Förutom böcker har han också skrivit manus för tv-serier.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone