Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Isotopen
Isbn: 978-87-2652-027-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: juni 2020

E-bok

Isotopen

Vem slåss man egentligen emot? Till och med ryssarna blir osäkra. Vännen Ahmed, som räddade Drottning Kristina, vet inte själv om han arbetar för IS, ryssarna eller för kidsen på Söder. Operation 211 ska krönas med en stor smäll. Men var? På Järva härskar Ahmed och hans krigare. Men är han själv klar över vad som sker? Kulan i hjärtat tycks ha fört honom tillbaka till barndomen i Irak.

Göran mår illa. Vem fuktar hans kudde när han sover? Då geigermätaren ger utslag för alfastrålar börjar bilden att klarna. Men att Görans mamma Tuva, kallad Gamen, är inblandad det tror ingen. Mer misstänkt är Gamens pojkvän Städaren som hämtar lik från Stockholms gator nätterna igenom, eller de två amerikanska Navy Seals som ryssarna hyrt in från USA till Operation 211. De två småflickorna Xi och Pi är dock oskyldiga till vad de än gör.

Hot kommer från alla håll. Bombskyddet rycker ut till nästa kändisfest. Men under tiden sätts Operation 211 i verket på annat håll.

Erik Fagerholm är svensk författare, filmare och journalist. Han har tidigare arbetat med PR, reklam och utbildning. Stockholm brinner är hans första bokserie i spänningsgenren.

I ett Stockholm fullt av ryska agenter, giftmördare, bombdåd och korruption försöker milisledarna Göran och Ahmed tillsammans med journalisten Suzanne att skapa lugn och rättvisa. Men när intrigerna tätnar blir det allt svårare att skilja vän från fiende.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone