Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Morden i London
Isbn: 978-91-7719-021-9
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2020
Uppläsare: Gert Lundstedt
Length: 13 timmar 49 minuter

Ljudbok

Morden i London

Långt ifrån det bekväma och välbärgade Baker Street rör sig Arrowood, i ett London präglat av våld, där ondskan ständigt lurar bakom hörnet.

Det är 1896 och i London syns den berömde Sherlock Holmes ofta på löpsedlarna. Han löser fortfarande mysterier åt Londons aristokrati. Men bland arbetarbostäderna och de små gatustånden i det fattiga södra London arbetar detektiven William Arrowood med våldsammare, mindre glamorösa och mycket sämre betalda uppdrag.

När paret Barclay anlitar honom för att hitta deras försvunna dotter är Arrowood övertygad om att det inte kommer att dröja länge förrän han och assistenten Barnett lyckats med sitt uppdrag. Men snart inser de att fallet är så mycket mer komplicerat än så. Försvinnandet är bara början på en rad fansansfulla händelser. 

Morden i London är en nyskapade, spännande och humoristisk serie om Sherlock Holmes mindre kände konkurrent och ett betydligt mörkare och smutsigare London än vi är vana att läsa om.

***
MICK FINLAY är född i Glasgow och uppvuxen både i England och Kanada. Han forskar och undervisar i psykologi vid Cambridge University. Bokserien om Arrowood har översatts till flera språk och toppat listor i en lång rad tidningar i USA och Storbritannien.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone