Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Damerna som packade bilen och lämnade allt
Isbn: 978-91-5076-603-5
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juli 2020

E-bok

Damerna som packade bilen och lämnade allt

Det finns alltid tid för äventyr
Allt den 55-åriga och frånskilda Georgie Jones vill är att hålla ihop familjen. Men med en dotter som växer upp alltför fort, en syster som är gift med en man hon avskyr och en åldrande moster som blir allt mer egensinnig är det lättare sagt än gjort.

När det visar sig att systern Bonnies man är inblandad i skumma affärer som dessutom sätter systrarnas liv i fara ser Georgie sin chans. Tillsammans med dottern och mostern packar hon in Bonnie i bilen och lämnar Liverpool för att gömma sig i en liten semesterort vid havet. God mat, drinkar och familjegemenskap – vad kan möjligtvis gå fel?

Damerna som packade bilen och lämnade allt är en charmig, dråplig och livsbejakande berättelse om att leva livet till fullo, oavsett ålder, av författaren till Damen som köpte en buss och bara drog.

***

JUDY LEIGH lämnade ett långt yrkesliv som teaterlärare för att ta en universitetsexamen i kreativt skrivande 2015. Hon har sedan dess blivit publicerad i en rad brittiska tidskrifter. Hennes debutroman Damen som köpte en buss och bara drog fick ett varmt mottagande, både i Sverige och internationellt.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone