Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Löparklubben för cancersystrar
Isbn: 978-91-8897-914-8
Förlag: Sekwa förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: september 2020

E-bok

Löparklubben för cancersystrar

Inspirerande läsning om oväntad vänskap och att ta revansch på livet

När Keira får sin bröstcancerdiagnos vill hon först inte berätta ens för sin man eller sina barn. Att ta ett kliv tillbaka från karriären känns otänkbart. Och hon har verkligen ingen lust att sitta på ett sjukhus och stirra döden i ansiktet, eller vara med i en stödgrupp för cancerpatienter. Cancer är ingen klubb för henne.

Men snart tvingas hon inse att allt är på väg att förändras och att hon inte längre kan ta sin hälsa och sitt välmående för givet. Det är då hon hittar löpningen. Stentuff och svettig löpning tillsammans med ett gäng briljanta och roliga kvinnor som allihop genomgår behandling. Ett steg i taget återerövrar Keira vad hon varit en hårsmån ifrån att förlora: sin familj, sin karriär, sitt liv.

Löparklubben för cancersystrar är en varm, humoristisk och kärleksfull roman. Perfekt läsning för dig som gillar feelgood med svärta.

"Underbar, hjärtknipande och inspirerande." - Jenny Colgan

"Feelgood som lyckas berätta om den stora ångesten på ett sätt som är både hoppfullt och humoristiskt. Börja läs och du kommer inte att sluta." - Maria Näslund, Göteborgs-Posten

"... en oväntat underhållande berättelse om vänskap och kärlek i skuggan av cancer, och om hur ödmjukhet kan förenas med kampvilja. Lättläst och välgestaltat, med sympatiska karaktärer." - Christine Karlsson, BTJ, betyg 4

Josie Lloyd debuterade 1997 och har skrivit femton romaner, däribland bästsäljaren Tillsammans som hon skrev med sin man Emlyn Rees.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone