Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Transformers 3 - Månens mörka sida
Isbn: 978-87-2651-067-6
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: oktober 2020
Uppläsare: Sebastian Karlsson
Length: 2 timmar 34 minuter

Ljudbok

Transformers 3 - Månens mörka sida

Livet har verkligen förändrats för Sam Witwicky. En gång i tiden var han en helt vanlig tonåring - men sen hamnade han mitt i ett krig mellan utomjordiska robotar och blev tvungen att rädda världen. Två gånger! Nu är han vuxen, arbetslös och får inte tala om vad det är han har upplevt. Hans tid som hjälte verkar vara över. Eller?

Sanningen om när människorna egentligen fick reda på robotarnas existens är en hemlighet som bara ett fåtal personer vet om. En av dem är astronauten Buzz Aldrin. Nu är hemligheten på väg att skapa totalt kaos på jorden och Optimus Prime är inte imponerad. På månens mörka sida ligger ett skepp från Cybertron som decepticonerna absolut inte får komma åt. Om det inte är för sent ...

HASBRO och dess logga, TRANSFORMERS och alla tillhörande karaktärer är Hasbros varumärken och används med tillåtelse. © 2020 Hasbro. All Rights Reserved. © 2011 Paramount Pictures Corporation. Licensierad av HASBRO.

Den mäktiga Allspark, källan till Transformers livskraft, dyker upp på planeten Jorden efter att ha varit försvunnen i miljontals år. Det blir starten på ett episkt krig mellan de få överlevande autoboterna och decepticonerna, som alla tänker kämpa för att få tag på Allspark. Om autoboterna får tag på den, blir det slutet för mänskligheten och autoboterna – så nu måste de två jobba tilllsammans för att vinna över den avskyvärda Megatron.

Böckerna är baserade på de populära Transformersfilmerna. Filmerna har nominerats till flera Academy Awards.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone