Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sibirisk cocktail
Isbn: 978-87-2655-526-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2020

E-bok

Sibirisk cocktail

Burt Kobbat lever på ett moln. Rättigheterna till Humlan Hugo, hans älskade barnprogram, har sålts till Disney och det har skänkt honom ett liv till bredden fyllt av lyx. Livet är ju dock aldrig så oproblematiskt och det tar inte särskilt lång tid innan problemen hopar sig för den ärade reportern.

En finsk EU-tjänsteman dör, fyra passagerarplan störtar och förklaringarna lyser med sin frånvaro. Samtidigt blir Humlan Hugo förbjuden inom EU då man anser att Disney är farligt nära att skaffa sig monopol på barnunderhållning. Burt drar som hastigast till Bryssel för att slåss för rätten till sin egen skapelse och väl där upptäcker han missbruk på politisk toppnivå. Det är bråda dagar för Burt Kobbat.


Staffan Bruun, född 1955 i Helsingfors, är en finlandssvensk författare och journalist. Han har tidigare varit korrespondent för både Aftonbladet och Expressen och har mottagit Snöspaden och Topeliuspriset, båda för sitt journalistiska arbete. Som skönlitterär författare har han bland annat skrivit en rad populära deckarromaner om journalisten Burt Kobbat.

Serien om Burt Kobbat följer stjärnreportern och böckerna utspelar sig i framtiden. De är thrillers som går i satirens tecken och oftast handlar om ämnen tagna direkt från löpsedlarna.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone