Hoppa till innehållet
Omslagsbild för 41 Julöl du måste dricka innan trettondagen
Isbn: 978-91-8839-766-9
Förlag: Grenadine Bokförlag
Kategori:
Matlagning, mat & dryck
Tillgänglig sedan: december 2020

E-bok

41 Julöl du måste dricka innan trettondagen

Örjan Westerlund har i år kompletterat sin bok ”101 öl” med en specialutgåva om julöl. Smart nog som e-bok, så att läsaren kan ha den med vid shoppingen. Urvalet är gjort från allt som gick att få tag hos Systembolaget i början av december. Några storsäljare finns med. Såklart täcks också smakrika märken från små svenska och utländska tillverkare.

Varje år är utbudet av julöl fantastiskt. Mängden gör i värsta fall att man går på säkra val och missar nya godsaker. Därför hjälper ”41 julöl” med tips för den som står vid ölhyllan och tvekar! säger författarna.

Förutom Örjan Westerlund består panelen även av Lova Bannister. Parets tanke har varit att få in ett lite bredare perspektiv.

Om författarna

Örjan Westerlund har 48 böcker om öl, gin och whisky bakom sig. Han är väletablerad även som provningsledare på dessa ämnen. Örjan Westerlunds böcker har givits ut på 10 språk i 23 länder i omkring en halv miljon exemplar.

Lova Bannister är verksam inom event och marknadsföring. Hon har också bakgrund som bartender och ölkunnig servitris. I boksammanhang är hon också andra delen av titeln i Örjan Westerlunds bok ”Gin – en kärlekshistoria”.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone