Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Att Återvinna Livet och Leva ett Hållbart Liv
Isbn: 978-91-8924-743-7
Förlag: Bookea
Kategori:
Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: december 2020

E-bok

Att Återvinna Livet och Leva ett Hållbart Liv

Att du håller denna boken i din hand är ingen tillfällighet och allt startade på en nyårsfest 2017. En kvinna som är shaman gick rätt fram till mig och sa följande. Vet du om att du är en stor shaman och att du kommer skriva flera böcker? Nej svarade jag eller jo förresten angående böcker så har jag en barnbok i mitt inre som jag tänkt att kanske skriva ner. Nej svarade kvinnan det är inte den boken. Den boken du kommer att skriva och den efterföljande är viktig och de kommer båda två att göra succé.

Men svarade jag, vad ska de handla om? Det behöver du inte fundera på svarade hon, de böckerna kommer att skriva sig av sig självt. Skaffa penna och papper så kommer orden att flöda ur dig.

Och ja det gjorde de verkligen och nästa bok är jag halvvägs igenom. Till dess önskar jag dig en trevlig läsning med både stora och små tankar om livet och om hur vi kan leva det mer levande och hållbart och då handlar det inte om sopor. Människan har tappat bort sitt ursprung och sin mening på jorden. Vi behöver hitta tillbaka till den för att förstå vem vi är och hur allt hänger ihop.

Nu står vi alla inför en tid som känns i vårt inre och syns i vårt yttre. Ingen kommer gå opåverkad från det som sker idag och man kommer att tala om året 2020 många år framöver.

Nu tar vi ett stort steg eller ett stort hopp och ger oss in i nya möjligheter och lärdomar för vi ska återta våra liv!



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone