Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den medelålders hämnaren
Isbn: 978-91-5195-307-6
Förlag: Delightful Enterprise
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: januari 2021

E-bok

Den medelålders hämnaren

Tonårsmamman Lina bor ihop med Sebastian som är svartsjuk, misstänksam, kontrollerande, hotfull, våldsam och han dricker. Hon lyckas ta sig ifrån honom och kämpar för att leva ett liv där han inte kan komma åt henne. Det gemensamma barnet gör att hon så småningom tvingas konfrontera honom, och till slut har han ruinerat allt som hon har försökt bygga upp.
Många år senare träffar hon Lennart, en tillbakadragen man som lever ensam med sina katter. De har ett intensivt dygn tillsammans, och han får ta del av hennes historia. När han återvänt hem är han omtumlad av hennes berättelse, men samtidigt berusad av sin egen upplevelse. Nu ska allt bli annorlunda, nu gäller helt andra förutsättningar! I ett lyckorus gör han under en och samma dag av med stora summor pengar, samtidigt som han vidtar en mängd åtgärder för att gå från existens till Liv.
Allt vänds upp och ned när han får reda på att Sebastian blivit medveten om deras möte och lyckats leta rätt på Lina, för att därefter gå under jorden. När värsta den chocken har dämpats får han av en slump upp ett spår. Vad ska han kunna göra med det?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone