Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Keto: den kompletta boken om ketogen kost
Isbn: 978-91-7985-491-1
Förlag: Tukan Förlag
Kategori:
Matlagning, mat & dryck
Tillgänglig sedan: februari 2021
Uppläsare: Martina Johansson
Length: 4 timmar 36 minuter

Ljudbok

Keto: den kompletta boken om ketogen kost

Den kompletta ketobibeln - illustrerad matfakta samt kokbok.

Att följa en ketogen kost ger dig möjlighet att vara ditt friskaste jag. Kroppen använder fett som sin primära energikälla och du slipper hunger, sockersug och ett svajigt blodsocker. Keto på rätt sätt med bra råvaror är antiinflammatorisk och hjälper till att skapa en optimal hormonell miljö i kroppen. Men hur man lyckas med keto kan vara svårt att förstå och många missar de avgörande komponenterna.

I Keto - den kompletta boken om ketogen kost förklarar Martina Johansson på ett tydligt och lättförståeligt sätt vad du ska äta och hur du lyssnar på din kropp. Med hjälp av fallstudier beskrivs hur olika kroppar kan reagera och hur svårigheter övervinns.

I boken får du information om hur du får i dig rätt mängd fett, rätt proteiner och alla andra näringsämnen du behöver. Lär dig hur du skruvar på fettförhållandena i stället för att räkna kalorier och hur du ska tänka gällande grönsaker, fett och olika slags protein. Med hjälp av en ketogen kost kan du prestera bättre, gå ner i vikt och helt enkelt må bättre!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone