Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Reflexer : från de ordlösa erfarenheternas domän
Isbn: 978-91-8928-636-8
Förlag: Vulkan Bokförlag
Kategori:
Memoarer & Biografier Litterära essäer
Tillgänglig sedan: februari 2021

E-bok

Reflexer : från de ordlösa erfarenheternas domän

Reflexer - från de ordlösa erfarenheternas domän

Det här är en bok om mina egna och andras transpersonella erfarenheter. Mina egna erfarenheter och insikter är hämtade från inre och yttre resor under de senaste 40 åren. Andras, liknande erfarenheter, spänner från långt före vår tideräkning till nutid.

I högre medvetande kan vi till sist nå fram till en sann bild av tillvaron och verkligheten i sin häpnadsväckande storslagenhet och skönhet. Här ser vi vägen framåt skimra i ljuset. Vi blir medvetna om vår stora potential, får nya omvälvande insikter och krav att gå vidare; kunskap nog för att kunna lämna vårt bidrag till en fruktbarare gemenskap i vår relativa värld. Våra handlingar kan först då bli verkligt livsbefrämjande, ändamålsenliga och styrda av något större än vi själva. 

Livet erbjuder oss alla en fantastisk möjlighet: att träget gå vidare på
vår inre resa, nå högre rymder av medvetande, större visdom och därmed kunna ta fullt ansvar för oss själva och den gemenskap vi fötts in i. Vår fulla potential som människor är mycket större än vi tror. Alla föds vi till livet med denna potential, som skapelsens gåva. Det är vårt ansvar att utveckla och förvalta den, under detta vårt ändliga liv, för vårt eget och alla varelsers bästa.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone