Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Utmaningen
Isbn: 978-87-2691-666-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2021

E-bok

Utmaningen

Sabotagen på AB Dataexport började med olyckan i den stora kapmaskinen då en man förlorade livet. Fast då anade ingen att det rörde sig om sabotage.
Kort dessförinnan hade Linda Berg anställts på företaget. Jobbet var en utmaning, allt var nytt och spännande. Dessutom var hon på god väg att förälska sig i sin chef. Det fanns dock ett moln på himlen. Redan första veckan hade hon kommit på kant med den vackra Alexandra, VD-sekreteraren som såg en rival i Linda.
När ännu ett sabotage upptäcks börjar Linda på egen hand att undersöka dem. Spåren leder till ett hemligt utvecklingsprojekt men där tar de slut. Vem har intresse av att skada företaget och varför? Och vem är spindeln i nätet? Att någon på AB Dataexport är inblandad är Linda övertygad om.

Utmaningen är den första delen i serien om Linda Berg – en ung kvinna mitt i karriären som då och då råkar ut för de mest halsbrytande äventyren.

Gunnar Dahl, född 1942, är en svensk författare och historiker. Till hans produktion hör såväl historiska fackböcker, om bland annat Romerska riket och 1800-talets Europa, som spänningsromaner.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone