Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vad de döda vet
Isbn: 978-91-7829-851-8
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2021
Uppläsare: Kerstin Andersson
Length: 14 timmar 42 minuter

Ljudbok

Vad de döda vet

Systrarna Heather och Sunny Bethany ska bara göra några ärenden på ett av Baltimores stora köpcentrum, ett ställe de besökt många gånger förr. Men den här dagen blir det annorlunda – de återvänder aldrig därifrån. Dagar blir till veckor som blir till månader och år, utan att minsta spår efter de två systrarna dyker upp.

Trettio år senare skadas en kvinna i en smitningsolycka. När hon tas om hand hävdar hon att hennes namn är Heather Bethany, mer än så kan hon inte säga. Polisen står handfallen inför kvinnans påstående. Är hon verkligen den hon utger sig för att vara? Var har hon i så fall hållit hus under alla dessa år och vad hände egentligen den där dagen i varuhuset? Men viktigast av allt: var är hennes syster, Sunny?

”Vad de döda vet” är en välskriven psykologisk thriller, med smart intrig och överraskande upplösning. Författaren, Laura Lippman, är känd bland annat för sin hyllade serie om privatdetektiven Tess Monaghan. Hennes böcker har vunnit flera priser och syns ofta på topplistorna i USA.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone