Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mina 160 bästa ekonomiråd – mitt liv med dina pengar under 50 år
Isbn: 978-87-2689-116-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: augusti 2021
Uppläsare: Anders Andersson
Length: 7 timmar 55 minuter

Ljudbok

Mina 160 bästa ekonomiråd – mitt liv med dina pengar under 50 år

Anders Andersson är journalisten som plötsligt blev privatekonomisk rådgivare för hela svenska folket. Men hur hamnade han egentligen där? Förutom en rad goda råd, närmare bestämt 160 sådana, får vi i denna bok även följa Anders på hans resa till framgång. Som son till en lanthandlare i Blekinge var det många som trodde att han skulle gå i sin fars fotspår. Istället lyckades han att med envishet och sunt förnuft slå sig in på helt andra banor.

'Mina 160 bästa ekonomiråd – mitt liv med dina pengar under 50 år' är boken för dig som på ett enkelt och tydligt sätt vill veta mer om bland annat sparande, aktieplaceringar och småföretagande. På ett inspirerande sätt berättar han i nio kapitel om sitt spännande liv och om hur det går till bakom kulisserna inom media. Varje kapitel avslutas med matnyttiga råd som du direkt kan ha glädje av.

Boken gavs ut för första gången 2016, men har som ljudbok uppdaterats 2021 med fler av Anders bästa tips och ett nytt kapitel om hur hans nya karriär som naturfotograf utvecklats till företagande.

Anders Andersson är en välkänd svensk journalist och ekonomisk rådgivare. Han har arbetat för bl.a. Expressen och Privata Affärer, samt i radio och tv. I sin tidiga karriär som kriminalreporter var han med om att mynta begreppet Stockholmssyndrom i samband med Norrmalmstorgsdramat.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone