Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Jag är du - Du är jag
Isbn: 978-91-8926-323-9
Förlag: Ebes förlag
Kategori:
Romaner Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: november 2021

E-bok

Jag är du - Du är jag

Ett brutalt övergrepp på en fjortonårig pojke leder till ett kidnappningsdram i en förort i Stockholm. Detta utlöser i sin tur en rad händelser där invånarna ställs mot varandra. Situationen kompliceras ytterligare då pojkens familj döljer en sanning, en sanning som de till varje pris vill tysta ned.
 
Amina, som arbetar som lärare i området, försöker förtvivlat att medla och bevara lugnet, dessutom bär hon på en tung sorg då hon har förlorat sin son. Hon kan heller inte förlåta den som låg bakom händelsen. Hennes vän Shadow utsätts dessutom för ett mordförsök inför ögonen på sin 11-årige son Prince, vilket leder till att Amina tar sig an sonen. I samband med en insats träffar Amina en man som hon inleder en romans med, vilket ytterligare försvårar situationen då de övriga i området ser honom som en fiende som inte är ute i goda avsikter. 
 
När bakgrunden till kidnappningsdramat slutligen utkristalliserar sig begår någon ett brott som väcker avsky, vilket i sin tur leder till ett upplopp, ett upplopp värre än något de tidigare har upplevt. Frågan är vem det var som stod bakom det brott som skulle komma att skapa stora problem för dem alla.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone