Jump to content
Cover for Warcross
Isbn: 978-91-8023-570-9
Publisher: Modernista
Category:
Children's books Young adults
Accessible since: December 2021
Narrator: Kristina Leon
Length: 11 hours 49 minutes

Audiobook

Warcross

Första boken i Warcross-serien - av författaren till Legend-trilogin!

»En lysande cyberpunk-historia, full av romantik och kickar« Kirkus Reviews

»Spännande från första till sista sidan. Så bra! Betyg: 5 av 5.« Tusen sidor

Warcross är inte bara ett dataspel, det är ett sätt att leva. Åtminstone för de miljontals människor runtom i världen som loggar in på spelet varenda dag. 
I ett desperat försök att få ihop lite pengar bestämmer sig den tonåriga hackertjejen Emika Chen för att försöka hacka sig in mitt under öppningsspelet på det internationella Warcrossmästerskapet – en manöver som leder till att spelets skapare, den tillbakadragne miljonären Hideo Tanaka, vill anlita henne som insiderspion för att hitta en säkerhetsläcka. 
Emika tackar ja till erbjudandet och befinner sig snart i en drömtillvaro i Tokyo – ända tills hon gör en farlig upptäckt som hotar att slå sönder hela Warcross-imperiet…

MARIE LU [f. 1984] är en amerikansk författare vars böcker sålt i över 4 miljoner exemplar. Hon fick sitt stora internationella genombrott med den dystopiska Legend-trilogin, som såldes till 26 länder och följdes av den lika uppskattade serien Den unga eliten. Warcross – den första boken av två om Warcross-imperiet – gick rakt in på andraplatsen på New York Times bestsellerlista.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone