Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Från redovisningskonsult till rådgivare
Isbn: 978-91-7695-204-7
Förlag: Björn Lundén
Kategori:
Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: mars 2022

E-bok

Från redovisningskonsult till rådgivare

Den här boken handlar om redovisningsbranschens förändringsresa och de goda möjligheter omställningen rymmer för konsulter som är beredda att utmana sitt tidigare tankesätt. Vad har hänt, vad kommer att hända och hur kan en redovisningskonsults arbetsdag se ut 2025? Det här är en reflekterande och initierad bok med ett viktigt budskap till både byråledare och byråmedarbetare. 

Antti Aho började skriva den här boken 2017 när en av de anställda redovisningskonsulterna frågade hur Anttis byrå tänkt att stötta de anställda genom den omställning redovisningsbranschen stod och står inför. Det fick honom att fundera kring vad som egentligen kommer att förändras och hur förändringen kommer att påverka individen. Behöver du som redovisningskonsult förändra dig, och i så fall hur?

Antti Ahos tankar och reflektioner kring branschens förändring och den individuella medarbetarens roll i den här utvecklingen resulterade i den här unika boken som borde läsas av alla som är verksamma i redovisningsbranschen. 

Författaren Antti Aho har gjort sin egen resa från redovisningskonsult till rådgivare och vill dela med sig av vad sina erfarenheter. Antti är ekonomie magister och har en lång karriär inom Talenom – ett modernt föregångsföretag inom redovisningsbyråbranschen – där han haft olika expert- och chefspositioner, lett kunskapsutvecklingen samt varit såväl personal- som ekonomichef.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone